Bent u een leergierige installateur en hebt u ervaring in sanitair of centrale verwarming? Dan bent u de persoon die in aanmerking komt voor de opleidingen georganiseerd door BWT @ aqademy.
Ontdek in de pdf ons aanbod opleidingen.

Het aanbod bestaat uit zowel commerciële als technische opleidingen die waterbehandeling voor sanitaire toepassingen en waterbehandeling van centrale verwarming  omvatten. Hiermee kunnen installateurs met waterbehandelingservaring zich omscholen tot experts, en starters leren de kneepjes van het vak van professionele BWT-technici en verkopers. Zowel liefhebbers van theorie als praktijk komen tijdens de dagopleiding BWT aan hun trekken!

De lunch en het cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. De opleidingen van BWT gaan door van 10u00 tot 17u00 en kosten 75euro.

Consulteer hier de brochure van de opleidingen, hierin staan de data van de opleidingen en ontdek meer over de inhoud van elke opleiding BWT.

Schrijf u in op één van de BWT-opleidingen:

Extra persoon 1
Extra persoon 2
Extra persoon 3
Extra persoon 4

Bedankt voor uw interesse voor een opleiding niveau 2. Met onderstaande vragenlijst peilen wij naar uw algemene kennis van waterbehandeling. Hierdoor kunnen wij onze opleiding beter op uw noden afstemmen. Bedankt om even de tijd te nemen om deze vragenlijst in te vullen.

Door op “verstuur” te klikken, ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden