Tot nader order zal BWT geen fysieke opleidingen organiseren op zijn locatie in Zaventem. Mocht u echter interesse hebben om één van onderstaande opleidingen te volgen in het najaar, kan u zich alvast inschrijven via onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op zodra er meer duidelijkheid is.

 Dank bij voorbaat voor uw begrip.

 Het BWT-team

Bent u een leergierige installateur en hebt u ervaring in sanitair of centrale verwarming? Dan bent u de persoon die in aanmerking komt voor de opleidingen georganiseerd door BWT @ aqademy.
Ontdek in de pdf ons aanbod opleidingen.

Het aanbod bestaat uit zowel commerciële als technische opleidingen die waterbehandeling voor sanitaire toepassingen en waterbehandeling van centrale verwarming  omvatten. Hiermee kunnen installateurs met waterbehandelingservaring zich omscholen tot experts, en starters leren de kneepjes van het vak van professionele BWT-technici en verkopers. Zowel liefhebbers van theorie als praktijk komen tijdens de dagopleiding BWT aan hun trekken!

De lunch en het cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. De opleidingen van BWT gaan door van 10u00 tot 17u00 en kosten 75euro. Installateurs die deel uitmaken van het loyaliteitsprogramma hebben recht op gratis opleiding in functie van de categorie waar ze deel van uitmaken.

Uw inschrijving is pas definitief na de bevestigingsmail van BWT (waar de vraag tot betaling instaat) en uw betaling.

Consulteer hieronder de data van de verschillende opleidingen.

Schrijf u in op één van de BWT-opleidingen:

Extra persoon 1
Extra persoon 2
Extra persoon 3
Extra persoon 4

Bedankt voor uw interesse voor een opleiding niveau 2. Met onderstaande vragenlijst peilen wij naar uw algemene kennis van waterbehandeling. Hierdoor kunnen wij onze opleiding beter op uw noden afstemmen. Bedankt om even de tijd te nemen om deze vragenlijst in te vullen.

Door op “verstuur” te klikken, ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden