Om uw jarenlange inzet te belonen werken wij met een VIP-installateurs programma. Deze samenwerking tussen BWT en de VIP-installateur heeft meerdere doelen. Uw voordeel is dat u van online en offline ondersteuning kan genieten. Daarnaast maakt u kans op een mooie geschenkwaarde, waarmee u zelf één of meerdere geschenken kan uitkiezen.

Informatie

Via een ofline platform kijgt u toegang tot technische fiches, handleidingen, persberichten en fotomateriaal. Daarnaast kunnen de Silver en Gold installateurs genieten van een printservice, hierdoor kan u brochures en flyers personaliseren met uw adresgegevens. De Bronzen installateurs kunnen ook van deze service gebruik maken, maar dan wel betalend.

Communicatie

BWT wilt kandidaat bouwers en verbouwers in contact brengen met u. U wordt als VIP-installateur vermeld op de BWT-website. Daarnaast bieden wij de Silver en Gold installateur de mogelijkheid om op de BWT Batibouwstand rechtstreeks contacten te leggen met de klant en rechtstreeks een afspraak of offerte te maken. Belettering van uw voertuig, aankleding van uw showroom of adverteren in een magazine of krant...al deze opties worden aan Silver & Gold installateurs aangeboden.

Geschenken

Als VIP-installateur Silver of Gold krijgt u van BWT een geschenkwaarde per aankoop van een pack, een waterverzachter of kalkneutralisator. Dit wordt berekend op basis van uw aankoopfacturen. U krijgt een bedrag in Euro, dat u kan besteden aan geschenken bij Vandenborre of promotioneel materiaal. Deze gegevens zijn toegankelijk via de website d.m.v een persoonlijke login en paswoord.