BWT heeft sinds enkele jaren een loyaliteitsprogramma dat trouwe BWT-installateurs beloont voor hun aankopen van BWT waterontharders en kalkneutralisators. De installateur geniet van tal van voordelen.

Informatie

Via het ofline platform kijgt u toegang tot technische fiches, handleidingen, persberichten en fotomateriaal. Daarnaast kunnen de Pearl, Gold en Silver installateurs genieten van een printservice, hierdoor kan u brochures en flyers personaliseren met uw adresgegevens. De Bronzen installateurs kunnen ook van deze service gebruik maken, maar dan wel betalend.

Communicatie

BWT wilt kandidaat bouwers en verbouwers in contact brengen met u. U wordt als VIP-installateur vermeld op de BWT-website. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op de BWT Batibouwstand rechtstreeks contacten te leggen met de klant en rechtstreeks een afspraak of offerte te maken. Installateurs Pearl, Gold en Silver genieten ook van andere voordelen, waaronder een jaarlijks reclamebudget. Dit kan bestaan uit een bijdrage tot: belettering van uw voertuig, aankleding van uw showroom of adverteren in een magazine of krant...

Geschenken

Vanaf 2 aangekochte BWT-waterontharders of kalkneutralisatoren krijgt u van BWT een geschenkwaarde per aankoop van een pack, een waterverzachter of kalkneutralisator. Dit wordt berekend op basis van uw aankoopfacturen. U krijgt een bedrag in Euro, dat u kan besteden aan geschenken bij Vandenborre of promotioneel materiaal. Deze gegevens zijn toegankelijk via de website d.m.v een persoonlijke login en paswoord.