Bezoek onze stand 7.304

Kom alle voordelen van waterbehandeling zelf ervaren.Ontdek onze nieuwe waterontharders, regenwaterfilters en CV-waterbehandelingsproducten op de stand.

Zuiver en hygiënisch water voor uw gezin
Met behulp van een BWT-filter voorkomt u dat vuildeeltjes in uw waterleidingen terecht komen en schade kunnen aanrichten aan uw sanitaire installatie. Bescherm uw leidingsnetwerk met een stadswaterfilter van BWT.

Magnesiumwater maakt het verschil!
Magnesium is een smaakdrager en zorgt dus voor een extra krachtig aroma van al uw dranken op waterbasis: thee, koffie, infused water. Kom langs op onze stand en proef het kraanwater verrijkt met magnesium.

Genieten van zijdezacht, kalkvrij water!
Of u nu een kleine of grotere waterverbruiker bent, BWT heeft een oplossing voor u. U kan gratis de hardheid van uw stadswater laten vaststellen en bekijken met een professionele medewerker welke oplossing het best bij u past.

Bescherm uw gezin tegen kalk!
Gaat uw voorkeur uit naar een oplossing zonder zout en spoelwater? Maar wilt u toch uw leidingen beschermen tegen kalk en tegelijkertijd genieten van smaakvol drinkwater. Een BWT kalkneutralisator kan een oplossing voor u zijn. Het toestel vraagt weinig onderhoud en heeft een bewezen technologie en DVGW-certificaat.

Nieuwe BWT-waterontharder

BWT Perla Silk

  • Compacte waterontharder
  • Extra aandacht voor hygiëne met de afscheiding tussen harsfles en zoutbak
  • Exclusief & trendy design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Duidelijke display

 

Firma met technologische drive

BWT sponsort een auto die rijdt op waterstof, een project van Nederlandse en Belgische studenten. BWT leverde een deel van de membraantechnologie die in de wagen zit. Als u voor BWT kiest, dan gaat u in zee met een waterspecialist die houdt van technologische hoogstandjes.

Voel het verschil

Geniet u ook van zacht water als u op hotel logeert? Voortaan kan u ook thuis genieten van uw rustmoment en baden in zijdezacht water. U zal veel minder zeep verbruiken, uw huid zal zacht aanvoelen en uw haren natuurlijk glanzen. Wilt u een waterontharder die uw dagelijks verbruik bijhoudt en voorkomt dat u zonder zijdezacht water valt? Dan bent u bij BWT aan het juiste adres!

Gratis wateranalyse op onze stand

Vraag voor de beurs bij BWT uw gratis wateranalyse aan. Op onze stand 7304 komt u dan te weten wat de hardheid van uw stadswater is. Als u ook uw jaarlijks waterverbruik meebrengt (is terug te vinden op uw waterfactuur) dan kunnen wij u helpen om de juiste waterontharder te kiezen.

Laat uw vrienden weten dat je aanwezig zal zijn